Descoperind Filozofia Educațională a Gokidsgo Academy: Dezvoltare Holistică și Valorile Noastre

Suntem încântați să împărtășim cu voi mai multe detalii despre filozofia educațională a Gokidsgo Academy care stă la baza Gokidsgo Academy.

La Gokidsgo, credem cu tărie că educația nu se referă doar la predarea de cunoștințe, ci și la dezvoltarea completă a fiecărui copil. Iată câteva aspecte-cheie care definesc filozofia noastră educațională:

1. Dezvoltarea Holistică:

La Gokidsgo, punem mare accent pe dezvoltarea holistică a copiilor. Nu ne limităm la dezvoltarea lor intelectuală, ci ne concentrăm și asupra dezvoltării lor sociale, emoționale și fizice. Încurajăm copiii să exploreze, să învețe și să se dezvolte în toate aceste domenii, oferindu-le o perspectivă cuprinzătoare asupra lumii. https://gokidsgo.ro/dezvoltarea-creierului-copiilor-cursuri-ce-fac-diferenta/

Filozofia Educațională a Gokidsgo Academy

 

2. Învățare Personalizată:

Înțelegem că fiecare copil este unic, cu propriile sale nevoi, talente și ritm de dezvoltare. Prin urmare, abordăm procesul de învățare într-un mod personalizat. Ne străduim să identificăm punctele forte ale fiecărui copil și să le dezvoltăm în mod corespunzător. Aceasta înseamnă că fiecare copil poate atinge potențialul său maxim într-un mediu care îl stimulează și îl susține.

3. Promovarea Valorilor:

Valorile reprezintă fundația unei educații solide. Prin Filozofia Educațională a Gokidsgo Academy, promovăm valorile precum respectul, încrederea, responsabilitatea și colaborarea. Aceste valori nu sunt doar cuvinte pe hârtie, ci fac parte din fiecare aspect al vieții noastre școlare. Învățăm copiii să le aplice în relațiile cu ceilalți și în luarea deciziilor de zi cu zi.

limbilor staine

4. Oportunități Diverse:

Gokidsgo Academy oferă o gamă diversificată de cursuri și activități extracurriculare. De la cursurile de limbi străine și matematică până la arte, dezvoltare personală și sport, avem ceva pentru fiecare copil. Acest lucru le permite copiilor să exploreze diferite domenii, să descopere pasiuni noi și să-și dezvolte abilitățile într-un mediu de învățare captivant.

5. Implicarea Părinților:

Suntem ferm convinși că implicarea părinților în educația copiilor este esențială. Ne dorim o colaborare strânsă cu familiile pentru a asigura succesul fiecărui copil. Organizăm întâlniri regulate cu părinții și împărtășim informații despre progresul copiilor pentru a lucra împreună în direcția bună. https://gokidsgo.ro/continuitate-la-after-school-cu-d-na-invatatoare-sau-diversitate-didactica/

Filozofia Educațională a Gokidsgo Academy

6. Parteneriate Externe:

Colaborăm cu diverse organizații și resurse externe pentru a completa experiența educațională a copiilor noștri. Suntem mândri să anunțăm că suntem centru acreditat Cambridge și OSD  în parteneriat cu EECentre. De asemenea, suntem reprezentanții școlii nr. 1 de Soroban din Japonia, Ishido Shiki. Aceste parteneriate ne permit să oferim o varietate de oportunități unice de învățare și dezvoltare.

La Gokidsgo Academy, ne străduim să oferim o educație de calitate care să îi pregătească pe copii pentru succes într-o lume în continuă schimbare. https://www.mediafax.ro/

Ne bucurăm să împărtășim această călătorie cu voi și cu copiii voștri, și suntem entuziasmați să vedem fiecare copil crescând și înflorind. https://gokidsgo.ro/descopera-centrul-educational-gokidsgo-academy/