fbpx

Despre noi

Dupa ce, timp de 8 ani, am organizat evenimente memorabile pentru copii, ne-am gandit sa acceptam o provocare nai mare, oferind de data acesta locul ideal in care copiii nostri să se lase purtați de imaginație pentru a-și dezvolta în armonie latura creativă dar și bagajul de cunoștințe.

Nu am abandonat organiarea evenimentelor pentru copii, doar ne-am relocat in zona Floresca.

GOKIDSGO oferă un program recreativ extrașcolar, sigur și bogat, care stimulează devoltarea academică și socială, prin activități distractive, stimulante și îmbogățitoare pentru copiii din grija noastră.

DE CE GOKIDSGO?

  • Urmăm un program zilnic planificat;
  • Oferim suport în efectuarea temelor, de către cadre didactice calificate
  • Programul conține activități structurate, la alegere (arte, teatru, știință, dans, robotică, pictură, muzică, șah, stil de viață sănătos, dezvoltare personală,limbi straine etc), căutând să extindem abilitățile și experiențele copiilor;
  • Acordăm atenție dezvoltării emoționale și sociale a fiecărui copil;
  • Încurajăm încrederea de sine și respectul de sine, luarea deciziilor și respectul față de ceilalți dar și față de propriile angajamente;
  • Fiecare copil contribuie la dezvoltarea de reguli, creând astfel un mediu, în care intimitatea și dreptul de alegere al copiilor, sunt protejate.
  • Recunoaștem importanța unui mediu cu copii fericiti, sănătoși și inspirați.
despre noi

Echipa Go Kids Go

null

Elena Otioc

Director

Elena are experienta in diferite medii: din corporate catre antreprenoriat si nutritie.

null

Loredana Lupu

Consultant petreceri

Cel mai vechi membru al echipei noastre, fiindu-ne alaturi din 2013.             A participat la oranizarea a peste 5000 de petreceri memorabile, pentru copii.

null

Mozoc Irina

Consultant petreceri

Absolventă a unei facultăți de mamagement și cu experiență în organizarea evenimentelor private, Irina a acceptat provocarea noastra de organizare a petrecerilor private pentru copii incepand cu anul 2014.

null

Pana Daniela

Consultant Petreceri

Pasiunea pentru organizarea de evenimente a adus-o pe Daniela in anul 2014, în cadrul echipei GokidsGo.

null

Radu Otioc

Iute ca săgeata

Un suflu proaspăt în echipa Gokidsgo, Radu care are acum 11 ani este alaturi de mama lui (Elena), atunci cand isi termina temele la timp sau este in vacanta.

Call Now ButtonREZERVARE PRIN TELEFON!