fbpx

Elena Otioc

Director

Despre mine

Elena are experienta in diferite medii: din corporate catre antreprenoriat si nutritie.

Are o experienta de peste 15 ani in management, constituind de-a lungul timpului imagine si strategie pentru RSL Leasing, Member of KBC Bank.

Pasiunea pentru activitatile copiilor, a descoperit-o odata cu maternitatea si incepand cu 2013 a explorat-o prin infiintarea si dezvoltarea marcii GokidsGo.

Elena a creat si a dezvoltat cu multa pasiune si daruire doua locuri de joaca unice ca si concept, organizand petreceri memorabile pentru copii.

Spirit intreprinzator si mereu doritoare sa aduca ceva nou, dar pastrand valorile si esenta conceptului de petreceri private, calde si memorabile, Elena isi doreste din tot sufletul ca echipa pe care o conduce sa se simta in siguranta in locul in care creatia, veselia dar si grija pentru detalii sunt la ele acasa.

In acest moment Elena impleteste cele doua pasiuni ale sale, nutritia si organizarea evenimentelor pentru copii, dezvoltand programe de nutritie si sustinand in cadrul Gokidsgo cursuri, dezbateri si workshop-uri pe teme de nutritie si sanatate atat pentru parinti cat si pentru copii.

Elena lucreaza, de asemenea, alaturi de profesionistii Nutritionlink.

 

Este absolventa a Universitatii Bucuresti, Facultatea de Biologie si a facultatii de Management, in cadrul Open University Business School.

Ulterior a obtinut specializare masterala in “Nutritie si Siguranta Alimentara” in cadrul Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila.

In prezent studiaza Nutritie si Dietetica la Facultatea de Medicina, Vasile Goldis, Arad.

Call Now ButtonREZERVARE PRIN TELEFON!