Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Special pentru copii, am creat programe magice si personaje minunate,astfel incat ei sa fie fericiti cu ocazia acestor prime aniversari. Animatorii nostri sunt actori si detin experienta necesara, astfel incat noi suntem pregatiti sa ne adaptam oricarei situatii si nevoi. Ei sunt antrenati pentru a-si imbunatati performantele si sunt, de asemenea, consiliati in psihologia copilului.

Avem jocuri interactive, modelaj de baloane, face-painting, petreceri personalizate, petreceri cu tematica etc. De asemenea, programele noastre de animatie nu sunt standard, ci  adaptabile in functie de varsta copiilor. Avem o gama larga de personaje, de unde poti alege eroii preferati ai copilului tau: Alba ca Zapada, Cenusareasa si Printul, Mickey si Minnie, Spiderman, Superman, Batman, Bell, Rapunzel, Scooby Doo, pirati, clowni si clownite si multe alte personaje de poveste.

Locul de joaca si petreceri copii din zona Unirii este organizat cu tema tip Jungle Area si contine : tobogan, piscina cu bile, labirint savana, casuta-ciuperca, jucarii de constructie, de echilibru si inteligenta, tabla de scris, pereti pentru catarat, calut balansoar, mingii pentru sarit, covor muzical, d’arts, etc

 

Oferta loc de joaca si petreceri copii 2-8 ani în zona Unirii / București PDF

Tipurile de spectacole pentru petreceri sunt urmatoarele:

  • Science Party cu gheata carbonica
  • Programe de magie (pentru adulti și copii)
  • Tobe tobe
  • Spectacole de teatru

 

Organizeaza-ti petrecerea de luni pana joi si profita de super reducere!! Descarca oferta accesand acest link.

  De asemenea alte tipuri de activități organizate sunt:

  • Petreceri de sfarșit de an școlar
  • Petreceri corporate – ptr. copiii angajaților
  • Petreceri de Crăciun și Paște
  • Petreceri de Haloween

Cafeneaua parinților este special amenajată pentru recreere. Aici vă puteți bucura de internet wireless și diverse programe TV.

Loc de joaca si petreceri pt. copii cu varste intre 2 si 8 ani, Str. Radu Voda, nr 17, sector 4, Bucuresti
5 (100%) 1 vote
To Top